Artritida

Odpovědět
Uživatelský avatar
stani
Administrátor fóra
Příspěvky: 90
Registrován: stř 08. črc 2020 16:15:03
Kontaktovat uživatele:

Artritida

Příspěvek od stani »

Léčba artritidy pomocí zelenino-ovocné šťávy je velmi účinná, zároveň představuje ale určité riziko, hlavně pro osoby užívající léky – je třeba si zjistit, zda užívané léky se snesou se šťávou z grapefruitu.

Upozornění: tento recept je pouze na vlastní riziko.

Hlavní účinnou složkou je šťáva z grapefruitu, grep ale ovlivňuje některé léky a proto může být nebezpečný. Pozn.: šťáva má samozřejmě daleko větší účinnost, než-li běžná konzumace grepu, na to je třeba brát zřetel.

Artritida: začíná to nenápadně: mírná ranní ztuhlost kloubů na jedné ruce, za několik dnů se přidá i večerní ztuhlost. Následně přibude i druhá ruka, a ztuhlost se prohlubuje. Progrese je velmi rychlá, za dva měsíce od prvních příznaků máte pocit, že už neudržíte tužku.

Léčba je opravdu účinná, zde předestírám vyzkoušený recept. Důrazně upozorňuji, že je potřeba dodržet všechny Důležité informace, poznatky a postupy.

Základem je šťáva s grapefruitů, stačí tři střední grepy (které oloupeme, rozčtvrtíme a dáme do odšťavňovače). Tato šťáva by se měla pít jako první, ráno, na lačno, ale po ránu se s ní organismus těžko vyrovnává, a to i pro toho, kdo je na šťávy již zvyklý. Tudíž tuto šťávu pít až jako druhou (někdy před obědem). Tuto šťávu pít každý den, jeden měsíc.

Druhá šťáva (kterou budeme tedy pít jako první, ráno) je: cca 500g karotky + 125 - 200g špenátu. Taktéž pít každý den, také jeden měsíc.

Třetí, doplňková šťáva: navíc ke dvěma výše uvedeným šťávám, alespoň dvakrát týdně cca 500g karotky + 150g řapíkatého celeru (cca dva silnější stonky).

Po měsíci se dostaví stejné překvapení, jako např. zde, je ale možné, že první týden můžou být určité nepříjemné stavy, protože grapefruitová šťáva je opravdu silný prostředek.

Je vhodné, po půl roce, první i druhou šťávu 1-2 týdny zopakovat.

Doplňková léčba: jsou různé masti, s různou (nebo žádnou) účinností, dle daného jedince. To si každý musí vyzkoušet sám.

Je tu ovšem jedna zajímavá doplňková léčba: pomocí muchomůrky červené. Ať již tinktura, mast, anebo co jsem viděl v jednom dokumentu v TV, ze Sibiře, lidové léčitelství: paní nasbírala klobouky muchomůrky červené a ty krájela na tenké proužky – aby prošly hrdlem tmavé láhve, láhev pak zašpuntovala a dala do sklepa, kde byla několik týdnů nebo měsíců(? už si to nepamatuji), kdy se muchomůrka přetvořila ve sliz, kterým si pak potírala ruce.
Muchomůrka se musí sbírat taková, aby měla co nejvíce nejmenších bílých puntíků (ne ty s velkými bílými fleky).
Jedna zajímavost: čím více na sever, tím je muchomůrka červená účinnější a naopak. Takže v takovém Švédsku, Norsku, Finsku musí být velmi účinná (a tedy i velmi jedovatá), kdežto v takovém Španělsku, Portugalsku (pokud tam vůbec roste), je možná i „jedlá“. :-D

Údajně je velmi účinný i kurkumin (nezkoušel jsem).


Na závěr upozornění na rozdíl mezi artritidou a artrózou.

Štítky:
Odpovědět