LITINOVE-NADOBI.cz

Odpovědět
Uživatelský avatar
stani
Administrátor fóra
Příspěvky: 90
Registrován: stř 08. črc 2020 16:15:03
Kontaktovat uživatele:

LITINOVE-NADOBI.cz

Příspěvek od stani »

Používání litinového nádobí přináší celou škálu výhod

Pokud jste si vždy mysleli, že teflonové nádobí je to nejlepší, co si můžete pořídit, jste na omylu. Zdaleka nejlepší a nejzdravější volbou je litinové nádobí. Jde o kvalitní nádobí, které má řadu předností, kterými překonává veškeré ostatní nádobí. Jestliže vás zajímá špičková kvalita, rozhodně byste se o něm měli dozvědět více, protože zlepší chuť vašich pokrmů, bude se vám s ním vařit lépe a také bude vaše vaření mnohem zdravější.

SKEPPSHULT-0019n.jpg
SKEPPSHULT-0019n.jpg (47.65 KiB) Zobrazeno 139 x

Nádobí na celý život

Litinové nádobí vydrží po generace, nejlepší litina na světě je ta švédská, protože právě ve Švédsku vznikla věhlasná značka SKEPPSHULT. To je jediný originál, ve kterém se snoubí tradice a solidnost. Tato švédská litina zaručuje, že je nádobí 100% zdravotně nezávadné. Nevyrábí se po tisících na výrobním páse, jde o poctivé švédské výrobky, za kterými stojí rukodělná výroba. U značky SKEPPSHULT můžete očekávat, že je to oficiální švédská distribuce, protože je zde garance původu. Litinové nádobí se ve Švédsku vyrábí už přes 100 let, konkrétně je tradice, od r. 1906.


SKEPPSHULT-0710n.jpg
SKEPPSHULT-0710n.jpg (152.85 KiB) Zobrazeno 139 x


Chcete vařit opravdu zdravě?

Litinové nádobí je vhodné na vaření, pečení, grilování. Výzkum ukázal, že může výrazně zvýšit obsah železa v potravinách na základě jejich kyselosti, vlhkosti a doby vaření. Takže příprava jídel v litinovém nádobí se postará, abyste nebyli chudokrevní a měli v těle dostatek červených krvinek. Litina je hustý materiál, který jí umožňuje udržet a distribuovat teplo po dlouhou dobu. Tyto vlastnosti jsou zvláště užitečné při pečení zeleniny a dušení. Potraviny připravované na litinových pánvích se mohou vařit rovnoměrně a při správné teplotě se na pánvi nepřilepí. Více jídla na talíři a méně jídla přilepeného na vaší pánvi znamená, že si vychutnáte každé sousto a strávíte méně času mytím nádobí. Ušetříte také na přidaném tuku, protože není třeba neustále nalévat olej.
Kvalitní nádobí SKEPPSHULT pořídíte na webu https://www.litinove-nadobi.cz. Je vaším cílem litinový plát, litinový mlýnek, litinový pekáč nebo litinová pánev? Vybírat zde můžete i litinové hrnce a mnoho dalšího. Litinové pánve jsou neuvěřitelně univerzální. Ať už jste doma nebo v kempu, možnosti jsou nekonečné. Litinové pánve nebo hrnce lze použít na sporáku, v troubě, na grilu nebo je umístit na otevřený oheň. Lze je také použít k přípravě široké škály receptů, jako jsou lasagne, koláče, smaženice a cokoliv dalšího, na co budete mít chuť. Litinové nádobí si velmi rychle zamilujete a už při prvním vaření si uvědomíte, že jeho pořízení bylo jednou z nejlepších investic vašeho života.

SKWEPPSHUL-0071n.jpg
SKWEPPSHUL-0071n.jpg (66.5 KiB) Zobrazeno 139 x
Odpovědět