"Značkoví snobové"

Odpovědět
Uživatelský avatar
stani
Administrátor fóra
Příspěvky: 90
Registrován: stř 08. črc 2020 16:15:03
Kontaktovat uživatele:

"Značkoví snobové"

Příspěvek od stani »

Pro "značkové snoby" je důležitá především daná značka. Funkčnost, praktičnost, reálný výsledek - to je pro ně podružná záležitost.

Můžete je potkat třeba někde na Lipně, ve značkové bundě za min. 12 t. Kč a výše, pod ní bavlněné tričko, samozřejmě taktéž značkové a patřičně drahé, jdou na tůru, ochladí se, třeba i sprchne, a pak se třeba i v červenci diví, že "chytili" přinejmenším nachlazení, v horším případě zánět průdušek, nebo dokonce zápal plic.
Nebo někde na horách, kam vyjeli lanovkou, drahá bunda a kalhoty s údajně fantastickými hodnotami vodoodolnosti a parupropustnosti, kde jim hrozí jediné - polití horkým kafem u místní boudy, neb to je jejich jediná činnost, pro kterou si tam vyjeli.

V různých fórech si radí navzájem, ale hlavně jiným, co a jak koupit, samozřejmě jedině značkové a patřičně drahé, aniž by to tom konkrétním výrobku něco věděli, měli s ním nějakou zkušenost. Také sledují "trend", co bylo včera ještě značkové, dnes už třeba není (značka třeba zlevnila :D ), nad některými značkami ohrnují nos, třeba právě proto, že nejsou dostatečně drahé. ;)

Někteří pak (není jich ovšem moc) někdy opatrně a zklamaně přiznávají, že značková bunda za 1x.t Kč se párá, že nemá ony prezentované fantastické vlastnosti a hodnoty, nebo že po několikerém (nebo hned prvním) vyprání ztratila i ty zbývající. Nebo že značkové triko je na těle nepříjemné, a taktéž nemá slibované vlastnosti.

Ale na druhou stranu, "Každému, co jeho jest". ;)

P:S:. mám pro "značkové snoby" dobrý tip. :mrgreen:


Odpovědět